Autofixarna

Vi är en märkesoberoende verkstad och hjälper dig med reparationer och service, alltid med 2 års garanti på delar och arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig, alternativt kan du boka en service nedan och få priset direkt. Välkommen in till oss – Vi tar hand om din bil.Tidsbokning verkstad 031-142 142

Service bakgavellyft

Service bakgavellyft. På Alluthyrarna har vi 30 års erfarenhet av service och påbyggnader för tunga fordon. Varje timme du kan transportera varor utan avbrott sparar tid – och pengar. Välkomna till Alluthyrarna i Göteborg

0702- 32 66 60

Bromsservice Göteborg

Alluthyrarna i Göteborg erbjuder, reparationer, underhåll och service för lätt lastbil & servicebilar som VW Caddy med hög servicegrad och kvalitet som kännetecken.

Hyra tung eller lätt lastbil

Alluthyrarna hyr ut transportfordon i Göteborg med omnejd. Vi erbjuder lätta och tunga lastbilar med eller utan kyla/värme. Hos oss hyr du lastbilar för B-körkort och C-körkort, med manuell och automat växellåda.

Läs eller ge oss din recension ... HÄR

" Bra servicekänsla och kunniga. Samt väldigt bra priser. Rekommenderar starkt! "

Angelica Nyman

" Grym service, mycket hjälpsam personal och exceptionellt bra kund omhändertagande. Alluthyrarna i Göteborg vet vad som krävs för att få nöjda kunder. Rekommenderas varmt!. "

Björn