Om oss

 

Hos oss kan du hyra lätta lastbilar med både kyla och utan, lastbilar distributionsbilar, kylbilar och vi ligger även i startgroparna för att börja hyra ut släpkärror och personbilar.

 

Vår ambition är hyra ut till bra pris utan att sänka vår service. Vi har lång erfarenhet av fordonsbranschen och Transportnäringen så vi vet hur viktigt det är att kunna få tag i ersättningsbil snabbt och enkelt.

 

Fordonsparken uppdateras ofta och det gör att vi har flera fordonstyper för uthyrning men som inte finns med på hemsidan så ring gärna och fråga oss. En del av fordonen är äldre och därför kan vi ibland ge er ett mer prisvärt alternativ.

 

Vi har bilar på olika ställen i Göteborgsområdet så att det ska bli lättare för er att hämta och lämna hyrbilen.

Behöver ni hjälp med att flytta ert trasiga fordon kan vi även hjälpa till med detta mot en avtalad kostnad.

 

Vi är medlemmar i Biluthyrarnas Riksförbund och vi har alla erforderliga tillstånd och försäkringar som krävs av oss.

Kontakta oss

0702-32 66 60

Ingela Gathenhielms gata 6

421 30 Västra Frölunda

Kontakt
Hyra-lastbil-Göteborg

Hyra tung lastbil i Göteborg

Behöver du hyra lastbil? Hos oss hittar du lastbilar för olika ändamål i alla möjliga modeller och storlekar.  Du hyra lastbil utan chaufför

Hyra-lätt-lastbil-Göteborg

Hyra lätt lastbil i Göteborg

Behöver du hyra lastbil? Hos oss hittar du lätta lastbilar för olika ändamål i alla möjliga modeller och storlekar. Du hyra lastbil utan chaufför.

Hyra-kylbil-Göteborg

Hyra Kylbil i Göteborg

Behöver du hyra kylbil? Hos oss hittar du lätta kylbilar för olika ändamål i alla möjliga modeller och storlekar. Du hyra lastbil utan chaufför

Har du en fråga kringa att hyra lastbil? - lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. 

Kontakt

Ingela Gathenhielms gata 6

421 30 Västra Frölunda

0702-32 66 60

Boka lastbil online

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Alluthyrarna aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Alluthyrarna.

AlluthyrarnA