Lastbilsverkstad Göteborg

Boka service / reperation på transportbilar och skåpbilar upp till 3,5 ton. Behöbver du service på din transportbil i Göteborg med omnejd, Alluthyrarna kan hjälpa dig med allt från service och reparationer till att byta däck och fälg. Välkomna

Prisförfrågan lastbilsverkstad

Bromservice
Service bakgavellyft
Oljebyte
Byte hjullager
Byte turbo
Byte partikelfilter
Annat

Tidsbokning verkstad 0702-326660

Lastbilsverkstad Göteborg

Vi har verkstad för tunga fordon och deras påbyggnader. Vi löser de vanligaste problem i vardagen på din transportbil och skåpbil upp till 3,5 ton.

Snabbservice lastbil Göteborg

Din lastbilsverkstad i Göteborg. Vi erbjuder snabbservice och reparationer av transportbilar och skåpbilar upp till 3,5 ton. Kontakta oss redan idag!

Service bakgavellyft

Service bakgavellyft. På Alluthyrarna har vi 30 års erfarenhet av service och påbyggnader för tunga fordon. Varje timme du kan transportera varor utan avbrott sparar tid – och pengar. Välkomna till Alluthyrarna i Göteborg

0702- 32 66 60

Bromsservice Göteborg

Alluthyrarna i Göteborg erbjuder, reparationer, underhåll och service för lätt lastbil & servicebilar som VW Caddy med hög servicegrad och kvalitet som kännetecken.

Hyra tung eller lätt lastbil

Alluthyrarna hyr ut transportfordon i Göteborg med omnejd. Vi erbjuder lätta och tunga lastbilar med eller utan kyla/värme. Hos oss hyr du lastbilar för B-körkort och C-körkort, med manuell och automat växellåda.

Läs eller ge oss din recension ... HÄR

" Bra servicekänsla och kunniga. Samt väldigt bra priser. Rekommenderar starkt! "

Angelica Nyman

" Grym service, mycket hjälpsam personal och exceptionellt bra kund omhändertagande. Alluthyrarna i Göteborg vet vad som krävs för att få nöjda kunder. Rekommenderas varmt!. "

Björn